U bevindt zich op: Home nl Actueel Archief MVF-opfrisdag 15 juni 2017

MVF-opfrisdag 15 juni 2017

Op donderdagmiddag 15 juni 2017 organiseert Bureau GGO een opfriscursus voor alle MVF-en die zich bezighouden met medische of veterinaire toepassingen van GGO's. De cursus vindt plaats op het RIVM te Bilthoven.

Inhoud van de opfriscursus

Het doel van deze cursus is om alle relevante procedures van vergunningverlening, maar ook de rol, taken en verantwoordelijkheden van de MVF op te frissen. Informatie over de opfriscursus en het voorlopige programma vindt u op deze website. Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen, te discussiëren alsook om uw eigen praktijkervaringen te delen. De bijeenkomst is informeel en besloten van karakter, zodat u vrijuit kunt spreken en eventuele knelpunten in de groep kunt delen. BVF-en die op korte termijn mogelijk als MVF toegelaten willen worden zijn ook welkom.

Aanmelden

U kunt zich nu al aanmelden, de inschrijving sluit 15 mei 2017. In het aanmeldformulier kunt u ook aangegeven welke onderwerpen u graag aan de orde wilt brengen. In het programma is er ook een mogelijkheid om dit in een korte presentatie (5 min) toe te lichten.

Zoeken:

Service